Compania noastra, JATSZO-TER S.R.L., prin siteul companiei tarsasjatek.ro ofera livrare pentru comenzile platite cu cardul in toate orasele din Romania acoperite de serviciile specializate, Posta Romana, Cargus, DPD, sau alta companie de curierat.

Efectuam livrarile in termen de 24-72 ore, de Luni pana Vineri. Plasarea comenzilor se poate face non-stop pe siteul tarsasjatek.ro.

livrarea produselor pentru comenzile platite cu cardul

In situatii speciale si doar cu acordul clientului JATSZO-TER SRL pot solicita taxe suplimentare de manipulare si ambalare pentru produse supra-dimensionate sau care trebuie livrate in localitati / adrese cu acces limitat /dificil, situatii de vreme nefavorabila (cod galben / cod portocaliu / cod rosu).

Livrarea produselor comandate este legata de disponibilitatea acestora din stoc. Daca produsele de pe siteul nu sunt disponibile in momentul in care dumneavoastra lansati comanda si le achitati fara a avea confirmarea disponibilitatii lor, JATSZO-TER SRL va returna contravaloarea produselor.

JATSZO-TER SRL se obligă să expedieze bunurile fizice prin sistem de curierat rapid sau prin poștă către client. JATSZO-TER SRL poate refuza livrarea Bunurilor fizice printr-un curier ales de Cumpărător dar este obligat să anunțe clientul de motivele care au dus la această decizie.

Livrarea se face întotdeauna la adresa de poștă furnizată de Cumparatorul.

Pachetul poate ridica si personal din magazinul nostru (nr.156  Sanmartin, 537280, jud. Harghita, Romania) sau prin intalnire personala dupa convorbiri anterioare.