Conform dispozitiilor art.4, alin.1, lit.b din OG 130/2010, privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”. 

Cumparatorul va organiza si va suporta cheltuielile legate de returul sau schimbul produselor.

In cazul in care cumparatorul primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, returul va fi suportat de catre SC JATSZO-TER SRL.

Adresa de expediere: Sanmartin nr.156, 537280, Harghita, Romania.

Produsele pe care il vei returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Produsul trebuie sa fie insotit de toate etichetele si ambalajele originale. Te rugam sa folosesti un ambalaj protector pentru expeditie, daca se poate cel original. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Pentru mai multe detalii privind returul produselor contactatii-ne telefonic pe nr.:0788-813.693 sau prin email pe: sales {@} tarsasjatek.ro