Ticket to Ride: EUROPA

721802

Új termék

A Ticket to Ride 2 - 5 játékos részére kifejlesztett társasjáték. Az átlagos játékidő 30 - 60 perc. Akár már 8 éves kortól ajánlják kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a pakli tervezés, a kártya húzás, az útépítés és a játék végi bónuszok mechanizmusokra.

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

200,00 lei

Adatlap

Életkor 8+
Játékosok száma 2-5
Játékidő 60 perc
Játék nyelve román
Nyelvismeret Nyelvtől független
Nehézségi szint Egyszerű

Egyéb infó

Van menetjegyed?

Ha nincs, gondoskodj róla, mert felejthetetlen játékban lesz részed. A Ticket to Ride egy igazán pörgős, taktikai játék, pofonegyszerű szabályokkal. Feladatunk, hogy Amerika városait vasúton körbeutazzuk. A rendelkezésre álló vagonokkal minnél több városba kell ellátogatnunk, s ezt minél hosszabb útvonalon tesszük, annál több pontot kapunk érte. De kezdjük az elején.

És menetrend..., van? Hát hogyne kérem!

Ha rajtad a sor a következőt teheted:
a, Húzol 2 vagonkártyát -- vagy a lent lévőkből, vagy a pakliból. Azonban, ha a mozdonyt választod, csak 1 lapot vehetsz!
b, Lefoglalsz egy pályaszakaszt -- kijátszod az útvonalnak megfelelő színű és számú vagonkártyát, majd elhelyezed vagonjaidat a térképen.
c, Új útvonalkártyát húzol -- Ha már teljesítettél egy útvonalat, vagy nem tudod esetleg megcsinálni amit választottál, gyorsan húzz másikat, hogy újabb irányt válaszhass.

forrás: Szellemlovas

30 hasonló termék:

Letöltés

Magyar szabályzat

A Ticket to Ride Európa magyar nyelvű szabályzata

Letöltés (1.91M)