Dixit 4 Eredet - Origins

DIX06HU

Új termék

A Dixit kiegészítője, 84 gyönyörű, új kártyával deríthetjük fel a mesék eredetét. A Dixit 4 – Eredet segítségével a népszerű, Év játéka díjas asszociációs társasjátékot új festményekkel bővíthetjük. A játékhoz szükség van a Dixit vagy a Dixit Odyssey alapdobozra!

Bővebb leírás

Ez a termék jelenleg nincs készleten!

89,00 lei

Adatlap

Életkor 8+
Játékosok száma 3-6
Játékidő 30 perc
Játék nyelve magyar
Nyelvismeret Nyelvtől független
Nehézségi szint Egyszerű

Egyéb infó

A Dixit alapjáték újabb kiegészítővel vár minden kedves rajongót. A Dixit 4 újabb 84 gyönyörűen kidolgozott kártyával gondoskodik a jókedvről és szórakozásról. Clément Lefevre francia festőművész a már jól megszokott apró részletekig kidolgozta az új lapokat. A játék szabályai nem változtak, továbbra is a kreativitáson, a fantázián a mesebeli történeteken van a hangsúly. Ezzel a kiegészítővel már 420-ra rúgott a játéklapok száma, ami még a legjobb és legtehetségesebb játékosok igényeit is kielégíti. A kompakt méretének köszönhetően a Dixit 4 kártyáit bárhova magunkkal vihetjük, és akár az alapjáték nélkül is használhatjuk.

Engedjük újra szabadon fantáziánkat, legyünk újból mesélő játékosok, taktikázzunk, számoljunk és töltsünk el minél több időt minőségi játékokat játszva!

30 hasonló termék: