Új MicroMacro Crime City ALL IN

MicroMacro Crime City All in HU

PEGMMCC2

Új termék

Merülj el a rejtélyes bűntettek izgalmas világában, ahol a nagyító és a hűséges társaid lesznek a legfontosabb nyomozó eszközeid!

Hajtsd végre a rejtélyes bűnök feltárásának kihívását, miközben a város minden zugát szennyezi a bűn. Célod? Megoldani a titokzatos eseteket, és felfedni az igazságot. Ragadd meg a nyomozók kalapját és a nagyítót, majd indulj el a nyomok nyomában. Vajon te leszel az, aki fényt derít a bűntettek sötét titkaira? Ismerd fel az apró részleteket, és legyél te a hős, aki felfedi a rejtélyeket!

Bővebb leírás

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

145,00 lei

Adatlap

Életkor 12+
Játékosok száma 1-4
Játékidő 15-45 perc
Játék nyelve magyar
Nyelvismeret Nyelvtől függő
Nehézségi szint Egyszerű

Egyéb infó

Merülj el a MicroMacro klasszikus keresős világában, ahol egy 75 cm x 110 cm-es térképen kell megtalálnod a bűntények helyszínét. Ne feledd, hogy a nagyító és a társaid segítségével könnyebben megtalálhatod a nyomokat, így ne akadályozzátok egymást!

A játékmenet egyszerű és szórakoztató, a már jól ismert MicroMacro: Crime City mechanikája vár rád. Nincsenek hosszú előkészületek, csak egy nagy térkép, amely tökéletesen illeszkedik az első játék térképéhez. Nyisd ki úgy, hogy mindenki számára jól látható legyen az egész kerület.

Válaszd ki a bűntényhez tartozó paklit, majd sorban haladva - semmi csalás! - kezd el kutatni a nyomokat a térképen. Első pillantásra könnyűnek tűnhet, de a fekete-fehér kétdimenziós városban az apró részletek megtalálása nem mindig egyszerű. Sikerült megtalálnod az összes nyomot? Ha igen, akkor vár rád a következő bűntény és így tovább.

A dobozban 16 különböző, egyedi történet található, amelyek mindegyike egy szimbólummal van jelölve. Így könnyen eldöntheted, melyek azok a feladványok, amelyeket a legkisebb nyomozók is meg tudnak oldani. Általában 12 éves kor felett ajánljuk őket. Minden attól függ, milyen gyorsan észleled a részleteket. Egy-egy esetet akár 15 perc alatt is megoldhatsz, de lehet, hogy 45 percig is fog tartani.

30 hasonló termék: