Agent Undercover

635571

Új termék

Az Agent Undercover egy izgalmas leleplező party játék, ahol a játékosok különböző szerepekbe bújnak, és megpróbálják leleplezni a titkos ügynököt, akinek a küldetése az információszerzés. A társasjátékot egyszerű szabályok, gyors menetek és a magas játékélmény jellemzi.
Lépjetek James Bond szerepébe és vessétek bele magatokat a társasjáték izgalmaiba!

Bővebb leírás

Ez a termék jelenleg nincs készleten!

109,00 lei

Adatlap

Életkor 12+
Játékosok száma 3-8
Játékidő 60 perc
Játék nyelve magyar
Nyelvismeret Nyelvtől enyhén függő
Nehézségi szint Egyszerű

Egyéb infó

A társasjátékhoz 25 pakli, vagyis 25 különböző helyszín tartozik, melyek közül a játék elején kell egyet véletlenszerűen kiválasztani. A nyomozás fordulói így játszódhatnak akár egy wellness központban, egy óceánjárón, vagy épp egy űrállomáson. A kártyák szétosztását követően az egyik játékos megkapja a kém kártyát, míg a többiek egy helyszín laphoz jutnak. A party játék szabályaihoz igazodva, a kapott kártyát itt is titkosan kell kezelni. Miután mindenki megkapta a saját lapját, a játékosok felváltva megkérdezik egymást, hogy ki, miért és hogyan érkezett a helyszínre – természetesen a szerepe szerint.

A válaszadás során fontos a kreativitás, elvégre a titkos ügynök még a helyszínnel sincs tisztában! A kém csupán csak a feladatára koncentrál, hogy a forduló végéig lelepleződés nélkül megfejtse, melyik helyszínt rejti a kártya. A többi játékos célja pedig az, hogy minél előbb kiderüljön a titkos ügynök kiléte.

Megfigyelés és koncentráció, kifinomult érzékek és kreativitás, valamint egy kis fortély és ravaszság is szükséges a titkos szerep megőrzéséhez!

A party játékot érdemes több fordulón át játszani, hogy mind a 25 izgalmas helyszínt felfedezzétek. Valamint a kérdésekre adott válaszok is sokat elárulhatnak, mivel ha valaki egy teljesen értelmetlen vagy oda nem illő dolgot kérdez, akkor könnyen kiderülhet, hogy ki is van a kém szerepében.

30 hasonló termék: