7CSODA - 7 wonders Új kiadás

925102

Új termék

A 7 Csoda - 7 Wonders 2 - 7 játékos részére kifejlesztett gyors stratégiai, városépítő társasjáték. Az átlagos játékidő 30 perc. A társast, a könnyebb tanulhatósága ellenére, csak 10 éves kortól ajánlják kipróbálni. A játékmenet erősen épít a kollekció gyűjtés, a váltakozó képességek, az egyidejű akciók, a pakli tervezés és a kártya húzás mechanizmusokra.

Bővebb leírás

Ez a termék jelenleg nincs készleten!

230,00 lei

Adatlap

Életkor 10+
Játékosok száma 2-7
Játékidő 30 perc
Játék nyelve magyar
Nyelvismeret Nyelvtől független
Nehézségi szint Egyszerű

Egyéb infó

A játék összetett, mégis könnyedén bele lehet jönni, könnyű megtanítani másoknak. A játék kiegyensúlyozott, nincsenek túl erős Csodák, valamint a játékosok számától függetlenül élvezhető.
Gyors, rövid idő alatt lejátszható egy-egy menet, nincs holtidő és a játék végén megvan a „csak még egyet” érzés.
A játékban sok lehetőség van a győzelemre: lehet a tudomány segítségével győzni, esély van katonai módon megragadni a vezető pozíciót, de a Csoda építése is sokat lendít a kultúrádon.
Ezt a változatosságot tovább fokozza a Csodák különböző változatai, valamint a Leaders kiegészítő, amely új lapokat és egy új Csodát tesz elérhetővé.
Ha szeretitek a civilizációépítő játékokat, de nem akartok órákig ülni az asztalnál, ez a játék tetszeni fog. Kevesen vagy sokan, kicsik vagy nagyok, kevés az idő vagy bőven van néhány partira… a 7 Csoda mindig nyerő választás!

30 hasonló termék: